Noorwegen retraite

Retraites

Norway retreats biedt in de zomer van 2024 meerdere retraites aan in Noorwegen. Allen met een unieke inhoud, vorm en begeleiding. Voor welke week je ook kiest, onze retraites in Noorwegen geven je persoonlijke ontwikkeling een flinke boost.

Staan voor jezelf

5 t/m 12 juli 2024


Doorbreek jouw vicieuze cirkel

Laat je overweldigen door de ongerepte en ruige Noorse natuur. Laat stress los en krijg rust in je hoofd, zodat de energie weer kan stromen. Ga staan voor dat wat voor jou belangrijk is in je leven en doorbreek jouw vicieuze cirkel. Laat je verrassen en ontdek spelenderwijs hoe je in verbinding kunt zijn met de ander zonder jezelf te verliezen.

De kracht van stilte

17 t/m 24 juli 2024


Kom thuis in jezelf

Je bent toe aan verstilling en rust in je hoofd. Een week waarin je los kunt laten en kunt afschakelen. Om terecht te komen in een woordeloze ruimte met diepe rust en ontspanning. Even niets hoeven, geen verwachtingen, en even thuis achter je te kunnen laten. Om vanuit deze staat van zijn helderheid en inzichten te krijgen over jouw volgende stap.

Vrij leven

16 t/m 23 augustus 2024


Een bedding om op te laden

Heb jij de touwtjes in handen als het aankomt op vrijheid, jouw vrijheid? Of zijn het omstandigheden waarin jij je vrijheid opmerkt, of laat bepalen? Ga op avontuur en onderzoek jouw invloed op de kleur van je ervaring. Stap in een vrij leven. Kom in een diepere laag van verbinding met jouw natuurlijke staat van zijn.

Herbron jezelf

28 augustus t/m 4 september 2024


Vergroot je weerbaarheid en veerkracht

Weg van de drukte en alle prikkels uit het leven van alledag, laat je stress los en kom je op adem. Je beseft hoe je jezelf uitput en onderzoekt hoe geven en nemen zich tot elkaar verhouden. Zo sta je altijd klaar voor de ander maar hoe zit het met jou? Zin om te ervaren hoe lichaams- en ademwerk en de Noorse natuur jou rust, ruimte en helderheid kan geven?

Herstel de verbinding met je ware natuur

Onze retraites zijn meer dan een gewone zomerretraite en bieden een unieke combinatie van natuur, programma, locatie en begeleiding. We werken met kleine groepen (maximaal 10 deelnemers). Daarbij creëren we een context waardoor er écht iets kan veranderen. Ervaringen en inzichten kunnen integreren en beklijven.

Warm welkom en bedding voor jouw (innerlijke) reis

Met een Norway retreat haal je meer uit je leven. Je bent te gast in een prachtige authentieke boerderij met een goed geoutilleerde groepsruimte. En prima bereikbaar met auto of trein.