Thrivability retreats

Reisinfo Ringebu, Noorwegen

Altijd al naar Noorwegen willen gaan? Weg van de drukte en genieten van de prachtige ongerepte, ruige natuur en verstilling? En speel je met gedachte vakantie te combineren met een retreat?

Dat kan van 31 juli t/m 6 augustus! Je betaalt slechts €750,- (excl. BTW voor ondernemers of als werkgever betaalt). Dit is inclusief eten/drinken en eigen slaapkamer. 

De retreat locatie bij Ringebu in Midden Noorwegen ligt op minder dan 3 uur rijden of treinen vanaf Oslo en is goed per boot en trein bereikbaar. Als je nu boekt kun je eind juli nog voor ca €180,-,- je heenreis boeken (en terug voor ca €130,-).

Onze locatie bij Ringebu in Midden Noorwegen is ook goed per trein bereikbaar voor ca €100,- (last minute ca. €200,-). De retreat locatie ligt op minder dan 3 uur rijden of treinen vanaf Oslo.

Je kunt op op allerlei manieren naar Noorwegen reizen. Met het vliegtuig of helemaal 1750 kilometer via Denemarken en Zweden met de auto. Maar je kunt er ook prima komen met de trein en boot. Als je nu begin juli boekt, reis je eind juli voor €180,- naar Ringebu en terug voor nog minder. Door heen voor €100,- de trein naar Fredrikshavn te boeken via de Duitse Spoorwegen. Van daaruit neem je voor €50,- ’s avonds laat de DFDS boot naar Oslo. In Oslo neem je dan tot slot voor ca €30,- de trein naar Ringebu.

Op de terugweg neem je de boot naar Kopenhagen en reis van daaruit terug met de trein naar Nederland.

Je kunt als alternatief ook met de boot Eemshaven – Kristiansand en dan verder met de trein. Of helemaal in 1 dag met trein naar Götenborg in Zweden, daar overnachten en de volgende dag met trein verder naar Ringebu. Deze varianten vallen last minute helaas wat duurder uit.

Kijk anders ook hier voor meer info hoe je het beste kunt reizen naar Noorwegen. En ik help je graag bij het boeken van de reis, of je nu met trein, auto, boot of vliegtuig gaat!