Retraite in Noorwegen

Ervaringen van onze deelnemers


Fantastische week

Ik kijk terug op een fantastische week! En mijn kinderen gaan ook graag eens naar Noorwegen. 😃

André

Andere mindset
Heerlijk om buiten te zijn, in de natuur en in het buitenland. Alles is anders. Dat draagt bij aan een andere mindset. Ik heb er veel aan gehad, heeft me echt nieuwe inzichten gegeven. En het eten was heerlijk!

Elmer

Ontspanning en verdieping
Heerlijk, eigenlijk wat ik hoopte: actieve ontspanning met verdieping. En veel prachtige natuur. Ik heb de begeleiding als zacht en kundig ervaren. Ga hierheen als je even heerlijk tot jezelf wil komen, in de prachtige natuur met super gastvrije hosts en heerlijk eten.

Allard

Qigong in dagelijks leven
Ik ervaar zo duidelijk dat het bij Qigong niet (alleen) om de oefeningen gaat, maar om de toepassing ervan in het dagelijks leven. Waar ik eerst de aandacht alleen maar naar buiten liet gaan, vind ik mezelf nu belangrijk genoeg om ook goed voor mezelf te zorgen. Ik breng regelmatig de aandacht naar binnen om bij mezelf in te checken. Het houdt me in balans.

Marja

Bijzondere ademtechniek
Ik heb al meerdere soorten ademmeditaties gedaan, maar deze technieken raken iets in mij dat ik nog niet eerder zo heb ervaren. Aan de ene kant voelde de sessie zacht, maar aan het einde barste ik van energie en levenslust. De fijne, rustige begeleiding in combinatie met de muziek maakte het heel bijzonder.

Eelco Gravendeel

Staat van niet weten
Je gaat op zoek naar je Boeddha natuur en komt terecht in hele diepe lagen van je bewustzijn. Op een gegeven moment kom je op een plek in je geest waarin je zelf verdwijnt en in een staat van niet weten terecht komt. Je gaat dan inzien dat je ego, je identiteit ook maar een laag is in je bewustzijn. Ik denk dat veel mensen baat hebben bij zo’n ervaring.

Wouter van Noort

Gedragen
Ik heb je tijdens de retraite als fundament ervaren. Je bood de basis waar vanuit vanalles kon gebeuren.

Martijn

Afwisselend programma
Fijn de afwisseling in het programma, de open sfeer, met ook voldoende tijd voor jezelf. Ik voelde me niet opgejaagd, en alles mocht er zijn.

Iris

In contact blijven
De kern wat ik geleerd heb is om contact te blijven. Dat is de kern wat je draagt. Wat me inspireert in jou is dat je gewoon met wie je bent probeert heel trouw te blijven aan jezelf zonder te weten waar je precies uitkomt. Dat geeft mij ook veel moed.

Marjan

Ruimte geven en vertrouwen
Alles ging heel natuurlijk, we waren snel vertrouwd met elkaar. We gaven elkaar veel ruimte, we mochten er helemaal zijn met we we zijn. Bijzonder omdat we vreemden waren voor elkaar.

Jip

Contact met intuïtie
Ik ben hierna nog meer gaan dromen en ervaar ik nog altijd in deze dromen gevoelens van heling. Het is alsof ik contact kan maken met mijn intuitie. Zo mooi!

Petra
Luister hoe Iris een van onze retraites heeft ervaren