Groei in autonome kracht en weerbaarheid
 
Holistische lichaamsgerichte coaching in Utrecht en Culemborg

Workshop opgeruimd het nieuwe jaar in

Een bewogen jaar loopt ten einde. Stress, verdriet, onzekerheid zetten zich daarbij gemakkelijk vast in ons lichaam en geest. Verkramping en vernauwing zijn het gevolg. Deze periode leent zich bij uitstek om aan te kijken wat niet (meer) bij je past, wat los mag trillen, opdat je schoon en met ruimte voor wat écht door jou heen wil komen het nieuwe jaar in kunt stappen. 

Samen met Frank Jenniskens organiseer ik daarom een workshop waarin we lichaams- en klankwerk gebruiken om los te trillen wat vast zit en gaan op een diepe klankreis op de vibraties van onder andere gong, viool, Native American fluiten en stem. Ook delen we afgestemd ervaringen vanuit de stilte. In een onderzoekend gesprek ontdekken we samen de diepere betekenis van deze ervaringen. 

Diepe Klankontspanning en ontstressen met klank

Dit jaar is velen van ons niet in de koude kleren is gaan zitten. Niet alleen door corona maar ook door de manier waarop we tegenwoordig leven, dragen we veel meer lichamelijk en emotioneel met ons mee dan goed voor ons is: stress, boosheid, verdriet.

Emotioneel lichaamswerk – klankreis – reflectie/integratie

Daarom deze workshop. Hierin kun je in een veilige omgeving onderzoeken wat die onnodige ballast is en wat je nu mag loslaten. Dan ontstaat er een nieuwe ruimte waarin jouw essentie en wat nu door jou heen wil stralen helder kan worden. Wie weet bij welke verrassende ervaringen en inzichten het je zal brengen? Het is in elk geval een heel speciaal cadeau voor jezelf!

Ervaren begeleiding

Lars Lutje Schipholt is holistisch coach en spaceholder van bijeenkomsten. Hij heeft 10 jaar ervaring met meditatie, bewustzijns-, lichaams- en  traumawerk. Zijn kracht is om in korte tijd de veiligheid te bieden, die je helpt te ontspannen en dieper te kijken naar wat zich wil ontvouwen.
Frank Francesco Jenniskens is intuïtief musicus en heeft ruime ervaring met intensieve transformatieprocessen. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring met de helende én vitaliserende werking van klank en beweging.
 
 

Praktische informatie

Wil je ook achterlaten wat niet meer bij je past, om zo schoon het nieuwe jaar in te gaan? Schrijf je dan in.

De workshop vindt plaats op dinsdag 29 december 2021 van 13.00 tot 17.00 uur in YogaBalans te Culemborg. De kosten bedragen €79,- incl. soep/thee/lekkernijen (voor ondernemers excl. BTW).