Thrivability retreats
Herbron jezelf

Herbron jezelf

Zet met gelijkgezinden verdiepende stappen

in Noorwegen of Zuid- Frankrijk

met een krachtig QiGong en koan proces

Jezelf herbronnen

Ben je druk met van alles waardoor echte aandacht voor jezelf erbij inschiet? Vind je het lastig dichtbij jezelf te blijven in deze tijd met zoveel prikkels en ontregeling? Of loop jij vast en lukt het maar niet patronen te doorbreken?

Leren begrenzen

Ren je jezelf regelmatig voorbij, ben je vaak moe na aan dag werken of heb je weinig energie om dingen op te pakken? Dan loop jij groot risico om overspannen te geraken en in een burnout terecht te komen.

Het zelf doen maar niet alleen

Doe jij je best en lijkt niks echt te helpen? Help je graag anderen maar vind je het lastig zelf hulp te vragen? Doe je het vaak alleen? En zou je dat diep in je hart wel anders willen?

Vicieuze cirkel doorbreken

Krijg je een déjà vue gevoel? Word je moedeloos van de tegenslagen die je ervaart? Of lukt het maar niet structureel verandering te brengen in je situatie?

Kun je wel wat extra support gebruiken?

Verlang je naar ontspanning en helemaal tot jezelf komen? Bijtanken op een prachtige, voedende plek met gelijkgestemden? Dan kan een retreat met gelijkgestemden helpen om weer thuis te komen en echt te ontspannen. Zeker als deze plaatsvindt op een prachtige, voedende plek in de natuur.

Energiebalans

Krijg beter zicht op wat je energie geeft en kost en leer waarom dat zo is. Word bewuster van wat jij nu nog onbewust doet om je zelf uit te putten of jezelf voorbij te lopen. Of wat maakt dat je herstel lang duurt.

Bewustzijn

Veel valt op z’n plek door eerst op gevoelsniveau te ervaren wat er in de onderstroom gebeurt en vervolgens dit naar de cognitieve bovenstroom te brengen. Je ontdekt wat je nu nog onbewust uit de flow haalt en wat ten grondslag ligt aan veel tegenslagen.

Handvatten

Vervolgens is het de kunst om het geleerde te integreren in je dagelijks praktijk. Leer hoe je hiermee dagelijks concreet aan de slag kunt. Met als resultaat: meer regie over je leven, meer flow en minder tegenslagen!

Met Thrivability retreats kom jij weer tot bloei

Thrivability heeft een aantrekkelijk aanbod voor jou ontwikkeld. Maak onder professionele begeleiding stappen in je eigen proces. Een zevendaagse retreat met lichaamswerk, teachings, oefeningen en coaching. In een kleine groep van maximaal 4 deelnemers, afgestemd op jouw behoeftes.

Krachtig proces

In deze retreat kom je meer tot jezelf en leer je veel over jezelf. We bieden je precies de begeleiding en structuur aan die jou gaat helpen dieper te gaan. Je ervaart wat er (nu nog vaak onbewust) in de onderstroom gebeurt. Door de gevoelde ervaring en het begrip hiervan ben je in staat hardnekkige ondermijnende gewoontes of patronen te doorbreken. 

Ervaren begeleiding

De retreat wordt gedragen door integraal & intuïtief coach Lars Lutje Schipholt. Hij weet uit eigen ervaring hoe je stappen kunt zetten die beklijven en nemen je mee in de wereld van bewustzijn en je lijf. Want daar vind je de sleutel!

Verstillende locatie

We kunnen beschikken over een prachtige locatie in de natuur in Midden Noorwegen of Zuid Frankrijk. Je hebt beschikking over een grote tuin en zelfs een door een beek bewaterd zwembad. In de omgeving kun je ook prachtige wandelingen maken!

Wat levert deze retreat je op?

De combinatie van begeleiding, inhoud en plek gaan je helpen om transformerende stappen te zetten. Je zult merken dat deze week je ontspanning geeft maar ook de nodige bagage om een volgende stap te maken. Je leert bijvoorbeeld hoe jij je weerbaarheid kan vergroten en meer in de flow kan komen. Of je nu weinig of veel ervaring hebt met retreats, dat maakt niet uit!

Ervaringen deelnemers

Hoe ervaren deelnemers deze retreat? Heerlijk om buiten te zijn, in de natuur en in...
Meer info "Ervaringen deelnemers"

Je veerkracht en weerbaarheid vergroten

Ontregelt deze tijd jou? Vind je het lastig je draai te vinden in deze ontregelende...
Meer info "Je veerkracht en weerbaarheid vergroten"

Voedend en transformerend programma

Als uitgangspunt hanteren we een ritme bestaande uit de onderstaande blokken. Om hier ook van te kunnen afwijken en als we zin hebben bijvoorbeeld een heerlijke dagwandeling te maken!

Ochtendritueel

’s Ochtends beginnen we met lichaamswerk om in je lijf terecht te komen. Met in Noorwegen QiGong o.l.v. Marli om je lichaam te openen en in een diepe ontspanning terecht te komen. Daarna mediteren we om nog meer uit je hoofd te komen. Om vervolgens de tijd te nemen voor een lekker en voedzaam ontbijt.

De diepte in

Na het ontbijt doen we een incheck waarbij er ook ruimte is om wat te delen. Daarna gaan we met Mondo Zen oefeningen aan de slag die je helpen een bewustzijnsstap te zetten. Resultaat: je bent beter in staat hardnekkige ondermijnende gewoontes of patronen te doorbreken en krijgt zo meer regie over jezelf.

Maatwerk

Omdat we met een relatief kleine groep zijn is maatwerk mogelijk, en kunnen we goed aansluiten op wat jij nodig hebt. Na de lunch heb je een uitgebreide pauze. Daarna kijken we wat wil ontstaan. Tijd voor jezelf, een ijsje halen in het naburige dorp, mindfull werken in de tuin, een individuele coachsessies of iets anders.

Ontspannen en genieten

Er is ook ’s avonds ruimte voor ontspanning waarin je tijd hebt voor jezelf. Of we maken samen een mooie dagwandeling in de prachtige omgeving. En na het gezamenlijke avondmaal kun je nog informeel napraten of in stilte genieten van het kampvuur.